September 23, 2023

LedgerPrime køber $ 50 millioner til Bitcoin Fund

  • LedgerPrime bruger $ 50 millioner på at erhverve Bitcoin
  • Kvantitativt aspekt af DeFi er bakket op af videnskab
  • LedgePrime køber T3i BitVol Index for $ 0

LedgerPrime er nu det seneste investeringsselskab, der sælger værdipapirer til køb af Bitcoin. Virksomheden solgte ca. 50 millioner dollars i værdipapirer for at tilbyde transaktionen.

Ledet af en fantastisk opstilling af Ph.D. Ledere, LedgerPrime oplyser, at de har ført „kvantitative digitale aktiver“ -investeringer.

Virksomheden gik ind på kryptohandelsmarkedet i slutningen af ​​2017 med en unik investering i digitale aktiver. Deres principper er dybt rodfæstet inden for teknologi, men kommer alligevel fra en vinkel, der stort set er datacentreret. De skete også tilfældigt med at skaffe kølige 20 millioner dollars i 2019 og styrke deres position blandt DEX-rækkerne.

LedgerPrime Bliver foran spillet

LedgerPrimes modus operandi ligger i at blive en „global leder inden for generering af vedvarende og overlegen risikojusteret afkast i et af de hurtigst voksende aktiver i verden.“ Det ejes af Ledger Holdings Inc., som også har LedgerX under paraplyen.

Interessant nok købte LedgerPrime først i går T3i BitVol Index uden omkostninger. Indeksets nylige hype i kryptoindustrien har eksperter, der kalder det en bitcoin „frygtmåler.“ Det følger, hvordan bitcoin klarer sig på markedet og justerer følgelig op og ned.

Mainstream Crypto Adoption Closer

Ayesha Kiani, VP for forretningsudvikling, LedgerPrime, talte for nylig på SXSW 2021. Diskussionsemnet var udviklingen på markedet for kryptoderivater. Faktisk berørte hun adskillige aspekter af mainstream crypto-adoption. Hun understregede også vigtigheden af, at DeFi-virksomheder arbejder sammen for at muliggøre vedtagelsen hurtigere og mere effektivt:

”Vi stræber alle efter den samme ting. I øjeblikket er DeFi (decentraliseret finansiering) ca. 1% af, hvad CeFi (centraliseret finansiering) er. I 2022 forventes DeFi at have omkring 10 millioner brugere. ” Vi er her for at hjælpe … i slutningen af ​​dagen har vi alle det samme mål for, at kryptovaluta skal blive bredt vedtaget. ”

Mand med en plan

Schiliang Tang, Chief Investment Officer for LedgerPrime, talte til Crypto og Muay Thai Podcast sidste år. Mens han diskuterede kvantitativ handel og derivater, understregede han følgende om LedgerPrime:

”Vi har gjort en kæmpe indsats for at sikre, at vores investorer forstår de markeder, vi ønsker at komme ind på; de afkast, som de forventer af os. At vi tildeler kapital baseret på forskellige platforme … Så meget af crypto styrer din kapital og balance, noget som du tænker lidt mindre på på traditionelle markeder. ”

Tingene bevæger sig lynhurtigt for dette firma, og samfundet holder øje med.