Ethereum’s Pending Transactions Surged After Uniswap Launches Governance token

Het aantal hangende transacties per minuut op het Ethereum netwerk sprong kort na het leiden van gedecentraliseerde uitwisseling Uniswap kondigde de lancering van zijn UNI-munt aan, gekoppeld aan een 400-munt die aan degenen die het protocol hebben gebruikt in de lucht werd gedropt.

De aankondiging van de gedecentraliseerde uitwisseling onthulde dat het de UNI-governancepenning lanceerde, met een totaal van een miljard munten die in de komende vier jaar zullen worden verdeeld. De liquiditeitenmijnbouw voor de governance penning zal pas op vrijdag beginnen, maar de historische gebruikers van het protocol en zijn liquiditeitsverschaffers kunnen nu 400 UNI penningen per gebruikt adres claimen.

De aankondiging luidt:

– 15% van UNI [150.000.000 UNI] kan onmiddellijk worden opgeëist door historische liquiditeitsverschaffers, gebruikers en SOCKS-verkopers/houders op basis van een snapshot die eindigt op 1 september 2020 om 12.00 uur UTC.

Aangezien de gebruikers begonnen met het slimme contractadres UNI in wisselwerking te staan om hun penningen te eisen, sprong het aantal hangende transacties op het Etheruem-netwerk per minuut van rond 160.000 tot meer dan 210.000, volgens de gegevens van Etherscan.

Per CoinDesk werden slechts drie uur na de aanvang van de penningaanvraag meer dan 18.000 transacties naar het slimme contractadres van de UNI-governancepenning gestuurd. Dit schommelende aantal transacties naar het slimme contractadres leidde tot een verhoging van de ethergaskosten, waarbij de huidige gemiddelde gasprijs op 700 gwei ($5,56) ligt.

Uit de gegevens van Etherscan blijkt in feite dat het distributieadres van het UNI-munt de gebruikers $1,4 miljoen aan ETH heeft zien betalen als gasgeld bij de transactie naar het adres, wat goed is voor meer dan 8% van het gas dat in de afgelopen 24 uur is gebruikt.

In een tweet, Etherscan CEO Matthew Tan onthulde de website zag een verkeerspiek op niveaus die het zag tijdens de ICO-zeepbel.

 

Crypto wisselt snel naar lijst UNI

Verschillende toonaangevende gecentraliseerde handelsplatformen hebben zich gehaast om het UNI-munt van Uniswap op te sommen, kort nadat het door de gebruikers werd opgeëist. Uitwisselingen zoals Binance, KuCoin, Poloniex, Coinbase Pro, Huobi, Digifinex, Bitcoin Revolution en nog veel meer maakten in een paar uur tijd een lijst van de tokens.

De populaire crypto-ruil OKEx viel niet alleen op door de token op te sommen, maar ook door vrijwel onmiddellijk gelanceerde derivatencontracten, zodat gebruikers ofwel lange ofwel korte UNI’s konden kopen.

 

Met name OKEx heeft schijnbaar al enige tijd op gedecentraliseerde financiën (DeFi) gewed, en heeft al meer dan 40 verschillende tokens met betrekking tot de ruimte in een „DeFi“-categorie op haar marktpagina vermeld.

Het aantal lijsten is in wezen waardoor de gebruikers van de beurs toegang hebben tot de voordelen van de gedecentraliseerde financiële ruimte zonder zich zorgen te hoeven maken over het krijgen van een Web 3-compatibele portemonnee en het vertrouwen in een slim contract.

De CEO van de beurs, Jay Hao, reageerde op de controverse rond SushiSwap door te zeggen dat hij gelooft dat de ontwikkeling van DeFi een „grote gebeurtenis is voor de hele crypto-industrie“, en bood aan om een multsig key holder te zijn.

 

Zoals CryptoGlobe meldde, kondigde OKEx eerder deze maand een nieuwe interface met DeFi gigantische Compound Finance aan, waardoor gebruikers meerdere activa aan het on-chain protocol kunnen abonneren om rentedragende beloningen te genereren.

De beurs biedt gebruikers nu een volledig gamma van handelsparen in de DeFi-ruimte ter plaatse en de derivatenmarkten. Zo kunnen traders hun posities afdekken, zelfs als ze actief bezig zijn met het genereren van liquiditeit in de DeFi-protocollen.